Трета работна среща на „Бизнесът за Пловдив“ с ръководството на Областна администрация-Пловдив относно проблемите с Околовръстно шосе

Трета работна среща на „Бизнесът за Пловдив“ с ръководството на Областна администрация-Пловдив относно проблемите с Околовръстно шосе

На 10-ти декември, 2018-та година,  в Областна администрация – Пловдив се състоя трета среща на представители на СНЦ „Бизнесът за Пловдив“ с областния управител г-н Здравко Димитров, на която беше обсъдено кръговото кръстовище и бъдещата естакада на входа на Пловдив с Асеновградско шосе.

От страна на „Бизнесът за Пловдив“ присъстваха Любозар Фратев, Атанас Рогачев, Кирил Василев, Тодор Абаджиев, Илиян Филипов, Максим Митков и Илия Динков.

От страна на ОА-Пловдив присъстваха Здравко Димитров- Областен Управител, Димитър Керин- Зам-Областен Управител, арх. Валентин Маринов, Николай Аджеларов- Директор Дирекция, Пламен Райчев- Директор ОПУ-Пловдив. Присъстваха още Дончо Атанасов- Зам-Председател АПИ, Юлиан Инджов и Паун Иванов от фирма „ИСА-2000“, Нели Вукова от фирма „Пътпроект“ ЕООД.

Присъстващите бяха единодушни, че няма разминаване между стария идеен проект и новия проект с локалните платна, кръговото кръстовище и бъдещата естакада. От АПИ има пълно съдействие и съгласие за реконструкция на стълбовете с високо напрежение.

В понеделник, 17-ти декември, 2018-та година, работна група от специалисти, излъчена от „Бизнесът за Пловдив“, ще заседава от 14 часа отново с Областния управител, екипи от АПИ и проектанти на идейния и техническия проект и ще се пристъпи към конкретни действия за изготвяне на проект с приблизителна стойност и времетраене на изпълнението.