АРХЦЕНТЪР-А

АРХЦЕНТЪР-А

www.bauzentrum.bg


BAUZENTRUM е оторизиран представител на различни строителни системи в България.

“Архцентър-А” ООД е част от Холдинга със запазена марка BAUZENTRUM. Компанията е специализирана главно в изготвянето на готов строителен продукт, основно довършителни строително-монтажни работи „до ключ“, интериорни решения и дизайн.

Основна дейност:

1. Проектиране и дизайн с “Архцентър-А” ООД

2. Строително-монтажни работи, инженеринг и строителни системи под запазената марка на BAUSYSTEM

3. Представителство и търговия на едро и дребно на строителни системи, елементи и материали, под познатата запазена марка BAUZENTRUM;

4. Иновации; IT и медия мониторинг от „Арх Медия Груп“ООД;

Структура и инфраструктура:

“Архцентър-А” ООД притежава четири собствени строймаркета в страната – София, Пловдив и Бургас, под запазената марка BAUZENTRUM, с обща площ от 9000м2 и няколко шоурума под марката PORTA DOORS. В групата на генерално партньорство с представителни права са включени строителни системи на KNAUF, BAUMIT, WEBER, CAPAROL, MAPEI, ROFIX, ECOPHON, PORTA DOORS, SAINT GOBAIN и други.

“Ако трябва да опиша с две думи компаниите от холдинга BAUZENTRUM, те би били “оригинални и иновативни”, в истинския смисъл на думите. Както в бизнеса, така и в ежедневието това са най-съществените качества, с които ние бихме желали да ни описват нашите колеги и партньори, конкуренти и приятели. Ние никога не ще забравим или подценим нравствените ценности, които ни направиха силни и конкурентноспособни. За всичко в бизнеса можем да преговаряме, но не и за качеството.

Ние имаме силна вяра в човечеството като цяло, в неговия талант, умение и сила. Изграждайки различни обекти, ние се стремим да постигнем хармония за хората във взаимоотношенията си с тях, сътрудничество за цял живот, породено от доверие и уважение. Ето в това се състои философията на нашият бизнес. Важно е това, което правиш, а не това, което казваш. Има неща, които е прието да ги виждаме всеки път. Например добрия дизайн. Живейте красиво.”

Управител:
Арх. Тодор Абаджиев