БУЛТЕКС 99

БУЛТЕКС 99

www.bultex99.com


“Бултекс 99” ЕООД е българска компания, специализирана в производството и доставката на защитно и работно облекло, внос и търговия с предпазни екипировки и лични предпазни средства.

Компанията предлага изключително богат асортимент от изделия за безопасни и здравословни условия на труд. Благодарение на голямото разнообразие и поддържане на склад на качествени продукти, компанията си осигурява пазарно предимство, предлагайки на своите клиенти възможност да получат комплексно решение за защита от вредни въздействия на околната и работната среда.

Партньорството с “Бултекс 99” ЕООД е желано от много предприятия и дружества с различен предмет на дейност – лека промишленост, тежка промишленост, машиностроене, енергетика, рудодобив, медицина, строителство, изследователска дейност, химическа индустрия, транспорт, свободно време, металургия и други. Това е така, защото във фирмата се работи, не за доставка на стоки, а за комплексни решения по безопасност и здраве при работа. Компанията непрекъснато увеличава асортимента на предпазни екипировки и лични предпазни средства, като към момента е представител и вносител на водещи производители на продукти за безопасност от Италия, Чехия, Гърция, Румъния, Австрия, Германия, Македония, Албания и други държави. Гарантираният успех на брандове като Диадора, Пума, Кофра, доказали се в производството на спортна екипировка, пренасяйки големия си опит за постигане на комфорт и удобство в сейфти продукти, ни дава увереност, че покриваме изискванията и на най-капризните клиенти. По този начин “Бултекс 99” ЕООД затвърждава пазарните си позиции, запазва и печели доверието на дългогодишните си и нови партньори.