МАКСКОМ

МАКСКОМ

www.maxcombike.com


“Макском” ЕООД е един от най-големите производители на велосипеди в Източна Европа. От създаването ѝ през 1996 година компанията непрекъснато развива и разширява своя бизнес. През 2001 година отбелязва първия износ на велосипеди собствено производство за страните от ЕС, а от тогава над 95% от цялата продукция на дружеството намира своята реализация имено на тези пазари.

Днес, “Макском” ЕООД е част от холдинга MAXEUROPE, с производственo-складова база разположена на 40 000 кв.м. застроена площ и капацитет от над 430 000 велосипеда годишно. Компанията постига това, благодарение на устойчива политика насочена към непрекъснати инвестиции в развойна дейност и човешки ресурси, което предоставя възможност да се постига непрекъсната бързина, надеждност, гъвкавост и качество.

“Макском” ЕООД добавя стойност за всеки В2В клиент, като предлага индивидуални решения; прахово, мокро с бои на водна основа и мокро с бои на солвентна основа; складиране преди експедиция в собствени складови бази; изпитване на възли, детайли и крайния продукт в собствена лаборатория, и други преференции. Компанията разполага с две собствени велосипедни колекции, които се предлагат както на крайни клиенти, така на ОЕМ партньори с възможност за кустомизация по собствена спецификация.

“Макском” ЕООД е член на „Съюз произведено в България” и „Асоциация на производителите на велосипеди в България”, част от европейската асоциация на производителите на велосипеди „CONEBI”.