ТЕМПЕКС

ТЕМПЕКС

www.tempex.bg


Фирма “ТЕМПЕКС” ЕООД е основана през 2000 г. и е един от водещите вносители на вентилационна и климатична техника в България. Фирмата разполага с дългогодишен опит и традиции във вноса, търговията, монтажа, сервиза, гаранционното и извънгаранционното обслужване на всички модели и марки битови и промишлени климатични системи, както и на VRF и чилърни системи за сградна климатизация.

“ТЕМПЕКС” ЕООД е официален вносител и сервиз на битовите и промишлени климатични системи с марка Fuji Electric, Midea, Panasonic, Samsung и TREO за България. Фирмата разполага и с проектантски отдел, който може да участва както частично, така и цялостно в проектирането и изграждането на ОВК инсталации.

“ТЕМПЕКС” ЕООД е сертифицирана по ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 и ISO 18001:2007 и разполага с магазини, складови и сервизни бази в София, Пловдив, Варна и Бургас.

“ТЕМПЕКС” ЕООД е също така оторизиран дистрибутор и сервиз на DJI за България, като предлага всички произвеждани от DJI дронове, камери и стойки, както и необходимите за употребата им аксесоари и резервни части, чрез онлайн магазина COPTER.BG.