СНЦ "Бизнесът за Пловдив" в битката срещу COVID- 19

СНЦ "Бизнесът за Пловдив"  в битката срещу COVID- 19

СНЦ “Бизнесът за Пловдив” поздравяват  дамите от Лайънс клуб Пловдив, които успяха да осъществят каузата”Спаси живот” на Нели Иванова, чрез голямата подкрепа на местния бизнес, гражданите и Община Пловдив.

СНЦ “Бизнесът за Пловдив” изцяло насърчаваше инициативата от самото начало, като допълни голяма част от сумата, необходима за закупуване на шоков фризер за съхранение на кръвна плазма и  сетове за апарата, за плазмафереза, които да допълнят медицинското оборудване на Центъра по траф. хематология – гр. Пловдив, който преди седмица обнови техническите си съоръжения, получавайки като дарение апарат за извличане на реконвалесцентна плазма и консумативи от Сдружението. Припомняме, че от СНЦ “Бизнесът за Пловдив” очакваме в началото на 2021 г. доставката на чисто нов апарат за извличане на кръвна плазма, който също да бъде дарен на Хематологичния център в гр. Пловдив.

СНЦ “Бизнесът за Пловдив” напълно подкрепят девизa “Заедно можем повече”, като още веднъж показваме, че съвместните действия винаги водят до положителен развой на събитията, особено когато става дума за най-висшата ценност – човешкия живот!