CULTURE HOTSPOT MILCHO LEVIEV в Културен център "Бизнесът за Пловдив"

CULTURE HOTSPOT MILCHO LEVIEV в Културен център "Бизнесът за Пловдив"
С концерт на ВЛАДИГЕРОВИ квартет, „Камерна Сцена Пловдив“ откри най -новата културна локация в Пловдив – CULTURE HOTSPOT MILCHO LEVIEV в Културен център “Бизнесът за Пловдив”.
На 4 септември от 19.00 ч. ВЛАДИГЕРОВИ квартет заедно с техните специални гости на сцената, Вики Алмазиду и Петър Салчев откриха най новата гореща културна локация в Къща “Иван Черноземски” –   CULTURE HOTSPOT MILCHO LEVIEV .
Инициативата е на Сдружение за култура и образование „Милчо Левиев“ и Община Пловдив, като домакини на събитието и постоянната музейна експозиция на маестрото са СНЦ „Бизнесът за Пловдив“ в Къща “Иван Черноземски”.
Основен фокус в експозицията на част от наследството на Милчо Левиев е действащият роял, на който Маестрото е композирал в последните години от живота си.
С чувство на особена признателност към родния град на артиста, Вики Алмазиду предостави всички материали в експозицията, като пожела CULTURE HOTSPOT MILCHO LEVIEV в Къща “Иван Черноземски” да се превърне в най-новото културно пространство в Пловдив.