КАМКО

КАМКО

www.camcobg.com


„Камко“ ЕООД е производител на козметични продукти под марките “Victoria Beauty”, “Aristea”, “Standelli professional” и “Skinlite”.

Сериите от марка “Victoria Beauty” включват продукти за лице, красива коса и здрави нокти, продукти за депилация, кремове за ръце, регенериращи маски и много други, произведени с внимателен подбор на съставките и в съответствие с най-новите тенденции, както и продукти, направени изцяло от 100% натурални съставки. Най-популярни са козметичните серии с екстракт от охлюв, арганово масло, масло от макадамия, хиалуронова киселина, масло от конопено семе и серия за коса с кератин.

Под марка “Aristea” се предлагат серии продукти от висок клас козметика. Марката включва и парфюмерийна серия.

“Standelli professional” е създадена за продукти, предназначени за цялото семейство. Предлагат се различни видове душ гелове, серия за баня, инструменти за оформяне на маникюр, за поддръжка на крака и за оформяне на вежди, различни гребени и четки за коса.

Марката “Skinlite” е предназначена за фризьорски и козметични салони. В себе си тя включва всичко необходимо за поставяне на мигли чрез способа „мигла по мигла“. Марката предлага и стилизанти за коса за професионална употреба.